LTS Complete Graphene DEMO stang

4.499 DKK

Ryd

LTS Complete Graphene er lidt ligesom vores Nitro-serie, men med så lidt vægt som muligt samt actionen i denne serie er lidt dybere og har en strammere top.

Ikke alle modeller er på lager – men kan hjemtages på bestilling

Beskrivelse

LTS Complete Graphene DEMO stang.

Årets store stang nyhed hos LTS bliver LTS Complete Graphene.

Serien består af følgende modeller:

  • ENHÅNDS COMPLETE GRAPHENE 10#8/9 4PC
  • COMPLETE GRAPHENE 13#8/9 4PCS AND 6PCS
  • COMPLETE GRAPHENE 14#9/10
  • COMPLETE GRAPHENE 15#10/11 4PCS AND 6PCS
  • COMPLETE GRAPHENE 16#10/11/12

LTS Complete Graphene. Målet har været at udvikle en stangserie med så lidt vægt som muligt, men som samtidig er stærk. Ideen om at være i stand til at kaste meget langt med lidt kraft har været helt central og en rød tråd gennem hele arbejdet med udvikle den nye serie, Complete Graphene.

Complete Graphene er lidt ligesom vores Nitro-serie, men actionen i denne serie er lidt dybere og har en strammere top. Ved hjælp af det helt nye materiale Graphene er det blevet muligt at udvikle stænger med en tæt og stærk top uden at skulle tilføje ekstra masse og vægt til den øverste del.

 

Meget specielle egenskaber

Dyb og flad action, kort slaglængde, stram topdel og ultralet dødvægt, er nøgleord, der godt kan beskrive egenskaberne på Complete Graphene.

Disse egenskaber er muliggjort ved anvendelse af 46 tons carbon + IM8 kulstof med Grafenharpiks. Stængernes overflade er lavet med et supertyndt laklag, stripper guide, REC Cerecoil double foot and snake guides, REC Ultra Light og sammen med en skræddersyet og meget let hjulfæste hjælper dette med at gøre Complete Graphene til en meget speciel stang serie med helt specielle egenskaber.

Følelsen af ​​at du næsten ikke holder på “noget”, at du kan kaste fjer let og langt, selv med små og korte bevægelser, men samtidig har en stang, der aldrig giver op og hvor du virkelig kan sætte al den kraft ind, du kunne ønske dig, for de virkelig lange kast under alle forhold, er oplevelser, som den nye stangserie giver dig.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, personalisere markedsføring og til trafikanalyse. Ved at bruge vores side, giver du samtykke til brugen af cookies og accepterer vores privatlivspolitik.