LTS Ephemera DEMO stang

1.699 DKK

Ryd

Stængerne er bygget med udgangspunkt i den gamle X1 Packliteserie. De er udstyret med en dybere bunddel og mere distingt top.

 

Beskrivelse

LTS EPHEMERA DEMO stang

Når man kalder en  fluestang Ephemera forpligter det! Bjørnar Skjevdal har sammen med Trond Syrstad lavet en serie stænger nøjagtig som Bjørnar ønsker, at ørredstænger skal være. Han var derfor ikke i tvivl om, hvad stængerne skulle kaldes, når de var færdige – «Ephemera» vor flotteste døgnflue. Stængerne er bygget med udgangspunkt i den gamle X1 Packliteserie. De er udstyret med en dybere bunddel og mere distingt top. Stængerne er lette at spænde op på det nære lette fiskeri på grund af bunddelen. Toppen gør at man kan sætte fart på linen, når man må udføre et længere kast uden fare for griserumper. Foruden at være en allround overhovedet stang, egner den sig aldeles udmærket til underhåndskast, snakeroll og andre kast, som kræver temposkift. Dette er fiskestangen, som præsenterer fluen, som den skal præsenteres. Fisken kroges, og du kører den skånsomt mod fangstnettet med selv det tyndeste forfang.

Stængerne er 4-delte og udstyret med sort X1 hjulholder, Halfwells håndtag og snakeringe foran den ene keramiske styrering. Klingen har mørk brun farve. Logo og ringe har diskret guldfarve.  Hver stangdel er mærket med længde og lineklasse.

 

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, personalisere markedsføring og til trafikanalyse. Ved at bruge vores side, giver du samtykke til brugen af cookies og accepterer vores privatlivspolitik.