LTS Precision Kit

1.999 DKK

Ryd

LTS Precision 8,6′ Kit levers i en kuffert med hjul ( LTS Precision 5/6 ) samt flueboks. Dette udgør en perfekt løsning for en fluefisker på farten.

Beskrivelse

LTS Precision Kit

LTS Precision Kit levers i en kuffert med stang ( LTS Precision 8,6′ ), hjul ( LTS Precision 5/6 ) samt flueboks. Dette udgør en perfekt løsning for en fluefisker på farten.

Denne løsning burde have fast plads ved siden af førstehjælps kassen i bilen hos enhver ivrig fluefisker. LTS Precision er den korteste af alle stængerne i LTS serien. 8,6′  og 6 delt. Det gør stangen vældig praktisk og enkel ved transport.

Stangen har, som de andre i seriene i LTS, en præcis top med en flad og dyb aktion. Alligevel føles stangen hurtig og let kastende. Denne løsning burde have fast plads ved siden af førstehjælps kassen i bilen hos enhver ivrig fluefisker.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, personalisere markedsføring og til trafikanalyse. Ved at bruge vores side, giver du samtykke til brugen af cookies og accepterer vores privatlivspolitik.