LTS SWITCH

1.999 DKK

Ryd

Dette er en stangserie som kan benyttes både som enhånds og tohånds. Det skal dog siges at med det kraftige baghåndtag vil nok de fleste anse denne bedst som en tohåndsstang på jagt efter laks og havørred i trange positioner.

 

Beskrivelse

LTS SWITCH

LTS Switch er her først nu, selv om vi til sæsonen 2015 havde lovet en switch stang. Vi i LTS ønsker ikke at gøre noget halvfærdigt, derfor lanceredes denne serie først i sæsongen 2016.
Endelig er vi fornøjet (Trond), og vi håber, denne stang vil sætte et lige så  stort smil på dine læber, som den har gjort på vores under testningen. Dette er en stangserie som kan benyttes både som enhånds og tohånds. Det skal dog siges at med det kraftige baghåndtag vil nok de fleste anse denne bedst som en tohåndsstang. En to-håndsstang på jagt efter laks og havørred i trange positioner. Selv med sin korte længde har denne serie potentiale til lange kast når det er nødvendigt.  Stangen har en velkent LTS aktion med en forholdsvis sej top. Derved spænder man let bunddelen for den ekstra kæmpekraft som keendetegner flere af LTS stangserierne. En jævn aktionskurve gør at denne stang vil passe de aller fleste kastestiler og erfaringsniveau. Samtidig giver dette en linekontrol som bare skal opleves. Dette medfører også at stangen tåler flere typer af liner fra lit lette til tungere i forhold til lineklassen.

Stangen findes i to modeller. En 11′ #7 og en 11′ #8.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, personalisere markedsføring og til trafikanalyse. Ved at bruge vores side, giver du samtykke til brugen af cookies og accepterer vores privatlivspolitik.