Granit Grand Cru Granittallerkener

699 DKK

25 på lager

For 2 milliarder år siden blev Blå Rønne Granit skabt ved høj vulkansk aktivitet af magmatiske bjergarter, der er smeltet og langsomt størknet igen. Den langsomme størkning bevirkede dannelsen af krystaller i granitten. Blå Rønne Granit er en mørkeblå ret finkornet homogen granit og samtidigt en af verdens hårdeste granittyper. Brydning og forarbejdning af granit på Bornholm er en flere hundrede år gammel tradition og et håndværk der går tilbage til midten af 1700-tallet. Blå Rønne granit er kendetegnet ved en ekstrem høj slidstyrke og lav vandabsorption, kvaliteter der gør denne granit unik og velegnet til at blive udsat for stress påvirkninger.

Se beskrivelse nedenunder!

Fragt i Danmark med brofaste øer inclusive prisen

Beskrivelse

Granit Grand Cru Granittallerkener

Inden du tager dem i brug skylder du dem let under vandhanen, undgå at vaske bambus undertallerkenerne. Granit tallerkenerne tørres herefter og smøres ind i madolie. Olien gør tallerkenerne lidt mørkere, det er helt naturligt, ønsker du ikke dette lader du bare være.

Når du varmer tallerkenerne i ovnen (tager ca. 45 min ved ca. 275 graders varme) tages de først ud af undertallerkenen. Pas på du ikke brænder dig når de tages ud af den varme ovn. De varme tallerkener placeres nu i undertallerkenerne og placeres på bordet foran dig og gæsterne.

Nu steger man sit kød og når kødet er stegt som man ønsker det, monteres lidt sauce eller evt. kryddersmør under kødet og stegeprocessen stopper, nu holdes kødet bare varmt mens du spiser færdigt. Dette er en unik egenskab ved den blå Rønnegranit.

Efter en dejlig middag kan du slappe af og vaske tallerkenerne i opvaskemaskinen. Husk at give dem lidt olie bagefter. Bambus undertallerkenen bliver mørk ved brug, det er helt naturligt og de kan sagtens holde til den høje varme. Du kan næsten ikke gøre noget galt, god fornøjelse.

Granittallerkenerne kan også fryses ned  til f.eks. anretning af marineret sild.

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, personalisere markedsføring og til trafikanalyse. Ved at bruge vores side, giver du samtykke til brugen af cookies og accepterer vores privatlivspolitik.