LTS Polyline

200 DKK

Ryd

LTS Polyline er en WF line med en klump på 9 m. Front taperingen er en meter, idet den er beregnet til forlængelse med en LTS Polyleader på en færdig monteret løkke. Leveres i #4 til #9 sammen med et stk. LTS Polyleader

 

Beskrivelse

LTS Polyline

LTS vil altid udfordre den seneste teknologi, når vi udvikler vore liner, og LTS Polyline er speciallavet til anvendelse sammen med vore LTS Polyleaders.
Polyline er en WF line med en klump på 9 m. Front taperingen er en meter, idet den er beregnet til forlængelse med en LTS Polyleader på en færdig monteret løkke. Bag taperingen er tre meter. Dette giver en hidsig men tilgivende line. Bag taperingen gør, at det takler overhæng på en glimrende måde. Den hidsige front ønsker at bevæge sig fremad. Polyleaderen er her med til at dæmpe overrulningen. Udformningen gør denne line specielt egnet til overhoved kast. Denne line kan præsentere små lette fluer, men med lidt fart er den rigtig godt egnet til større fluer. Polyline og overhoved kast på fjeldet, fra båden, ved kysten eller også for det lidt tungere en hånds fiskeri i elv er et meget godt valg. Den robuste front, som virkelig ønsker at trække ud, vil også gøre denne line til et godt valg, også for de, som ikke har kastet så meget.

Wf4 f                     8.5  gram            9.1  meter
Wf5 f                     9.5  gram            9.1 meter
Wf6 f                     12 gram              9.1 meter
Wf7 f                     15 gram             10.3  meter
Wf8 f                     19 gram             10.6  meter
Wf9 f                     20.5  gram         10.6 meter

Yderligere information
Vælg Line klasser

, , ,

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, personalisere markedsføring og til trafikanalyse. Ved at bruge vores side, giver du samtykke til brugen af cookies og accepterer vores privatlivspolitik.