LTS SCS (Syrstad Complete Salmon)

349 DKK

Ryd

LTS SCS (Syrstad Complete Salmon) er lavet med tanke på, at en klump til laksefiskeri både skal fiske effektivt og ikke mindst føles behagelig og være langtkastende.

 

 

 

Beskrivelse

LTS SCS (Syrstad Complete Salmon)

LTS SCS (Syrstad Complete Salmon) er lavet med tanke på, at en klump til laksefiskeri både skal fiske effektivt og ikke mindst føles behagelig og være langtkastende. Dette muliggøres ved, at diameteren på selve klumpen er gjort lav, samtidig som at linens egenvægt er beholdt. Specielt for flyde- og intermediate- linerne er dette vigtigt for at minimere luftmodstanden. Coatingen på linerne er blød i kombination med inderkernen som har tilsvarende stræk. Dette fører til, at linerne bliver vældig stabile og helt uden vibrationer, selv om der bliver sat stor hastighed og kraft i kastet.

De forskellige taperede spidser har omtrent lige stor vægt uanset synkegrad, og den delikate tapering muliggør en silkeblød præsentation, selv med brug af kort og ikke nødvendigvis taperet forfang ( 0.5 -1.5m almindelig nylon er tilstrækkelig).

Samtidig  muliggør “spidserne” mange forskellige linekombinationer ( flyt/s8, int/s2,s6 for eks.) så er de taperede spidser med til at gøre SCS vældig langtkastende.  Klumpen flytter hele tiden energi fremover mod de taperede spidser, som samtidig opbremser overrulningen, således at kasteren får en følelse af, at klumpen aldrig lander, men bare forsvinder,og at fluen lander med strakt forfang, selv på vældigt lange kast.

 

 

Yderligere information
Vælg Line klasser

, , , ,

Synkehastighed

, , , , , ,

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, personalisere markedsføring og til trafikanalyse. Ved at bruge vores side, giver du samtykke til brugen af cookies og accepterer vores privatlivspolitik.