OKTOBER TILBUD

OKTOBER TILBUD

LTS SCS er en klump til laksefiskeri, der både fisker effektivt, føles behagelig og er langtkastende. Diameteren på selve klumpen er gjort lav, samtidig med at linens egenvægt er beholdt. Dette minimerer luftmodstanden. Coatingen på linerne er blød i kombination med inderkernen, som har tilsvarende stræk. Dette gør at linerne bliver vældig stabile og helt uden vibrationer.

De forskellige taperede spidser har omtrent lige stor vægt uanset synkegrad, og den delikate tapering muliggør en silkeblød præsentation, selv med brug af kort og ikke nødvendigvis taperet forfang ( 0.5 -1.5m almindelig nylon er tilstrækkelig).

Samtidig  muliggør “spidserne” mange forskellige linekombinationer ( flyt/s8, int/s2,s6 for eks.) så er de taperede spidser med til at gøre SCS vældig langtkastende.  Klumpen flytter hele tiden energi fremover mod de taperede spidser, som samtidig opbremser overrulningen, således at kasteren får en følelse af, at klumpen aldrig lander, men bare forsvinder,og at fluen lander med strakt forfang, selv på vældigt lange kast.

https://il-fritid.dk/butik/liner/lts-scs-syrstad-complete-salmon/

NB!

  • Fri fragt i Danmark – lille tillæg til andre lande i Europa
  • Free shipping in Denmark – small supplement to other countries in Europe
  • Demo og udgåede modeller tages ikke retur!
Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, personalisere markedsføring og til trafikanalyse. Ved at bruge vores side, giver du samtykke til brugen af cookies og accepterer vores privatlivspolitik.